Vi har bytt webbplats och du besöker nu vår gamla webb. Viss aktuell information bor fortfarande här men om du söker efter information och inte blivit hänvisad hit ska du istället använda www.gavle.se. Om du har några frågor vänligen kontakta kundtjänst på 026-17 80 00.

Budget- och skuldrådgivning

tom plånbok

Kommunens budget-och skuldrådgivning kan hjälpa dig att få koll på din ekonomi.

Budget- och skuldrådgivningen kan ge dig som är boende i Gävle, Hofors, Älvkarleby, Ockelbo och Sandvikens kommun vägledning vid ekonomiska problem och om hur du kan gå tillväga i din skuldsituation. Vi kan även ge råd om vad som krävs för att kunna göra en ansökan om skuldsanering, göra en budget eller upprätta avbetalningsplaner med fordringsägare om betalningsutrymme finns.

All rådgivning är avgiftsfri och sekretessbelagd. Inför ett besök är det bra om du kan se över vilka utgifter du har, hur skulderna ser ut och hur mycket du betalar dina lånegivare varje månad.

För att komma i kontakt med budget- och skuldrådgivningen ring Konsument Gästrikland, telefon 026-17 90 40 helgfria vardagar kl 09.00-10.00. eller besök vår e-tjänst för att lämna in underlag för att få en besökstid

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2019-11-07