Vi har bytt webbplats och du besöker nu vår gamla webb. Viss aktuell information bor fortfarande här men om du söker efter information och inte blivit hänvisad hit ska du istället använda www.gavle.se. Om du har några frågor vänligen kontakta kundtjänst på 026-17 80 00.

Du är här: 

För barn och unga

Barn som läser i nya ungdomshörnan på Stadsbiblioteket

På biblioteket finns mycket roligt för barn och unga! Du kan läsa böcker och tidningar, rita, göra tävlingar, spela spel, lägga pussel eller delta i något aktuellt program.

Det är gratis att låna på biblioteket. Allt du behöver är ett bibliotekskort. Du kan låna böcker, tidningar, tecknade serier och manga. Vill du hellre lyssna, kan du låna ljudböcker. Ibland är det sagostund, teater och andra program. Biblioteket har även gratis wifi.

Har du fyllt 15 år kan du själv hyra filmer och låna tv- och datorspel. Har du inte fyllt 15 år måste du ha en vuxen med för att få låna filmer och spel.

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-10-31

Om biblioteketLeta böcker i bibliotekskatalogen - den har ett nytt utseende och nu hittar du dina lån och reservationer under Mina sidor, för tillfället kan du bara reservera det som finns på Gävle bibliotek
LästipsLänktips
Läsa på annat sättKontakt