Vi har bytt webbplats och du besöker nu vår gamla webb. Viss aktuell information bor fortfarande här men om du söker efter information och inte blivit hänvisad hit ska du istället använda www.gavle.se. Om du har några frågor vänligen kontakta kundtjänst på 026-17 80 00.

Du är här: 

Besökare Turister

Besök visitgavle.se, Gävles besöksguide

Välkommen till Gävle! Här finns härliga havsbad, massor med upplevelser, evenemang, restauranger och boenden att välja bland.

Visit Gävle hittar du vad som händer i Gävle. Här bokar du olika paket, hotellrum och biljetter till aktuella evenemang.

Välkommen till Gävle Turistcenter!

Gävle Turistcenter är en auktoriserad turistbyrå som ligger centralt i Stadshuset i Gävle. Vi har öppet året runt och hjälper dig med information och tips på sevärdheter, evenemang, restauranger, boende, aktiviteter, bad och fiske i Gävle med omnejd.

Vi förmedlar stugor i Gästrikland samt hjälper dig med bokning av logi och paket. Hos oss hittar du broschyrer över hela Sverige och souvenirer. Presentkort till Gävle Konserthus och Gävle Teater finns att köpa samt biljetter till Entré Gävle, Parken, GIF-matcher och andra lokala evenemang. Tillgång till Internet för information och bokning finns.

Öppettider Gävle Turistcenter:
Måndag-Fredag 08:00-17:00
Lördag, söndagar och helgdagar stängt

Senast granskad 2017-09-07

Besöksguide på nätet

På Gävles officiella besöksguide på nätet hittar du vad som händer i Gävle just nu. Du kan även boka hotellrum och biljetter till aktuella evenemang. visitgavle.se