Vi har bytt webbplats och du besöker nu vår gamla webb. Viss aktuell information bor fortfarande här men om du söker efter information och inte blivit hänvisad hit ska du istället använda www.gavle.se. Om du har några frågor vänligen kontakta kundtjänst på 026-17 80 00.

Du är här: 

Hitta på gavle.se

Menystruktur

Genom att välja någon av de sju kategorierna i startsidans toppmeny kan du klicka dig fram till mer information inom respektive kategori. Mitt på startsidan finns tre ingångar riktade till målgrupperna "Leva i Gävle", "Företagare" och "Besökare". Gå in under önskad målgrupp och klicka dig vidare till informationen du söker.

Sökfunktionen

Sökfunktionen finner du överst på sidorna. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra sökningen med nya nyckelord.

Innehåll från A-Ö

I A-Ö hittar du många användbara nyckelord som snabbt tar dig till det du söker. A-Ö finns på startsidan.

Mest efterfrågat

Här hittar du de mest sökta orden på gavle.se. Klickar du på ordet kommer du direkt till informationen som rör just det ordet.

Kontakt

Webbsidorna på gavle.se har en flik med kontaktuppgifter högst upp till höger på alla sidor. Här finns också information om vilken nämnd som är politiskt ansvarig för ämnet på sidan och vilken förvaltning som är utförare.

Lyssna på informationen

Du kan få webbsidor och nyheter upplästa genom att i anslutning till den aktuella sidan klicka på Lyssna som finns i den grå listen i toppen på alla sidor.

Prenumerera på pressmeddelanden

Via RSS kan du nu prenumerera på pressmeddelanden från Gävle kommun. Följ instruktionerna på pressmeddelandesidan

Relaterade länkar och relaterade dokument

Vi har valt att skilja ut relaterade länkar och dokument ur texten för att göra texten tydligare för den som söker information. Samtidigt blir sidan snabbare att navigera för dig som vet vad du söker.

Externa länkar och länkar till dokument på webbplatsen öppnas alltid i nytt fönster.

Sidfot

Sidfoten följer med på alla sidor och här hittar du kontaktuppgifter till växel, kundtjänst och turistcenter. Här finns också ett kontaktformulär till Gävle kommuns officiella e-postlåda samt postadress, organisationsnummer och plusgironummer. Du hittar också en länk till kontaktsidan där du hittar kontaktuppgifter till alla förvaltningar, bolag och förbund.

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2015-03-04