Vi har bytt webbplats och du besöker nu vår gamla webb. Viss aktuell information bor fortfarande här men om du söker efter information och inte blivit hänvisad hit ska du istället använda www.gavle.se. Om du har några frågor vänligen kontakta kundtjänst på 026-17 80 00.

Du är här: 

Om webbplatsen

Gavle.se är Gävle kommuns officiella webbplats. Här finns information om kommunens service, verksamheter och ansvarsområden.

Webbplatsens struktur har vi byggt utifrån ett besökarperspektiv, vilka våra besökare är och vad de vill göra när de besöker webbplatsen. Strukturen ska vara enkel att förstå så att våra besökare snabbt och enkelt hittar det de söker och framförallt är den tillgänglighets- och målgruppsanpassad.

Att arbeta målgruppsanpassat kommer inte enbart att leda till nöjdare besökare, det ökar vår tillgänglighet och minskar belastningen på handläggare och kundtjänst.

Ansvar för innehållet

Under kontaktfliken, högst upp till höger, på alla sidor finns ett kontaktformulär till ansvarig för sidans innehåll. Sidansvarig är den som ansvarar för att uppdatera innehållet på just den sidan. Varje förvaltning ansvarar för kommunikation om och från sin egen verksamhet.

Frågor om webbplatsen

Har du frågor, synpunkter eller förslag? Skicka ett mail till webbredaktionen.

E-post: webbredaktionen@gavle.se 

Teknisk information

Vi strävar efter att följa riktlinjerna i Vägledningen 24-timmarswebben/WCAG 2.0. Webbplatsen är byggd enligt webbstandarder. För att strukturera innehållet används XHTML 1.0 Transitional. För att styra hur innehållet presenteras används stilmallar (CSS, Cascading Style Sheets). De flesta moderna webbläsare har stöd för webbstandarder och hanterar detta fullt ut.

Anpassa webbplatsens utseende

Du kan själv bestämma hur stor texten på gavle.se ska vara. Du gör inställningarna via din webbläsare.

Personuppgiftslagen (PUL)

Läs om hur kommunen behandlar personuppgifter när du använder kommunens digitala tjänster.

Tipsa andra om den här sidan

Spara sidan som pdf

Senast granskad 2016-12-13