Vi har bytt webbplats och du besöker nu vår gamla webb. Viss aktuell information bor fortfarande här men om du söker efter information och inte blivit hänvisad hit ska du istället använda www.gavle.se. Om du har några frågor vänligen kontakta kundtjänst på 026-17 80 00.

Du är här: 

Näringsliv & arbete

I Gävle finns ett brett och intressant näringsliv som verkar inom många olika branscher och näringar. Vi har allt från tillverkningsindustri och handel till turism. 2025 ska Gävle vara en av Sveriges mest attraktiva platser för företag!

Företagsservice ger ett enklare företagande i Gävle

Gävle kommuns Företagsservice är en service som finns för att förbättra Gävles näringslivsklimat och som erbjuder en lättare väg in för både enkla frågor och mer komplicerade samordningsärenden för kommunens företagare.

- Jag fick snabbt kontakt med alla jag behövde prata med för alla tillstånd. Vi hade ett möte och där fick jag alla mina uppgifter och efter det gick det fort, säger Thomas Deime, krögare i Gävle med en nystartad restaurangverksamhet.

En företagare kan nu bara slå en signal till kommunens växel på 026-17 80 00 för att lotsas vidare till Företagsservice och få snabb kontakt med rätt handläggare.

- Företagsservice kortar både ledtider och beslutsvägar och det ger en tidsvinst både för företagaren men också kommunens handläggare, säger Annika Janglund, näringslivsutvecklare, Gävle kommun.

 

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-10-12

Näringslivsfrukost

Sex gånger om året bjuds lokala företag in av Gävle kommun för möten och mingel över en smaklig frukost. Efteråt kan du se filmer från frukostarna. Se filmerna och anmäl dig till nästa frukost.

Gävle Convention Bureau – hjälper dig att planera ditt möte i Gävle