Vi har bytt webbplats och du besöker nu vår gamla webb. Viss aktuell information bor fortfarande här men om du söker efter information och inte blivit hänvisad hit ska du istället använda www.gavle.se. Om du har några frågor vänligen kontakta kundtjänst på 026-17 80 00.

Du är här: 

IT-information

  • Onsdag 14/8, från kl 16.30

    Planerat driftstopp Personec P

    Planerat driftstopp av Personec P på grund avuppdatering. Åter i drift morgonen efter. Åtgärden är ett godkänt undantag från förändringsstoppet

  • Onsdag 19/6 -- onsdag 28/8

    Förändringsstopp sommar 2019

    Under perioden 19/6 -- 28/8 utför IT- och utvecklings-avdelningen inte några förändringar som kan påverka driften. Med förändringar avses i första hand systemuppdateringar och nyinstallationer av system, i driftmiljö. Akuta förändringar kan genomföras efter godkännande från IT-enhetens ledning, förutsatt att det inte är möjligt att planera in dessa före eller efterförändringsstoppet.Tänk på att en ändrings-begäran ska lämnas till IT- och utvecklingsavdelningen senast måndag två veckor innan önskad verkställighet. Ändringsbegäransom inkommer under sommaren, och som inte är av akut karaktär, behandlas på ändringsrådet den 14 augusti. Läs mer om ändringshantering. 8111 IT-supporthar öppet som vanligt, det vill säga vardagar kl 7-17 vintertid och kl 7-16 sommartid (1/6-31/8).