Vi har bytt webbplats och du besöker nu vår gamla webb. Viss aktuell information bor fortfarande här men om du söker efter information och inte blivit hänvisad hit ska du istället använda www.gavle.se. Om du har några frågor vänligen kontakta kundtjänst på 026-17 80 00.

Motionsspår och skidspår

I Gävle finns det över 100 kilometer motionsspår. Vintertid görs vissa av spåren om till skidspår och andra sandas för löpning och promenad, allt från elljusspår till vanliga löparspår eller terrängspår.

All information om motionsspåren

I Spårkartan hittar du information om motionsspåren inom Gävle kommun. Du ser var de finns, information om vilken typ av spår det är t.ex. elljusspår eller terrängspår.

Du kan också se om det är tillåtet att ta med sig hunden i spåret eller att cykla där och om det finns någon rastplats efter spåret, med mera.

Visa höjdprofil

Inne på respektive spår kan du välja ”Visa höjdprofil” för att se spårets karaktär. Du kan också välja att se var du själv befinner dig i kartan.

Ritfunktion

Med ritfunktionen kan du anpassa din egen kartbild, kanske göra en pil för att visa vännerna var ni ska mötas, skriva ut bilden i PDF och skicka den.

Fråga gärna

Är det något som inte stämmer eller har du andra frågor om innehållet i kartan? Kontakta oss på Kultur & fritid Gävle. E-post kultur-fritid@gavle.se

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-10-23

Tips!

Skidspår.se finns som app