Vi har bytt webbplats och du besöker nu vår gamla webb. Viss information bor fortfarande här men när du söker efter information ska du istället göra det på  www.gavle.se. Om du har några frågor vänligen kontakt kundtjänst på 026-17 80 00.

Hemlingbystugan

Foto på kund som handlar vid Hemlinggbystugans kassa

Hemlingbystugan ligger mitt i Hemlingby friluftsområde och har ett café/restaurang för dig som är sugen på något gott. Bastu, minigym och konferens finns också.

Välkommen till Hemlingbystugan!
- En plats för alla

Hemlingbystugan drivs Fritidsavdelningen i Kultur & fritid – Gävle kommun. Hemlingbystugan är till för allmänheten och har en central roll i Hemlingby frilufts- och rekreationsområde.

Hemlingbystugan skapar också möjligheter till arbete. Här finns medarbetare med olika former av funktionsnedsättningar tillsammans med arbetsledare, köksansvariga och vaktmästare. En del av våra medarbetare arbetstränar efter sjukskrivning för att gå vidare till annat arbete medan andra är trygghetsanställda.

Arbetet här i Hemlingbystugan organiseras så att var och en kan arbeta 100 % av sin egen förmåga, alltså så mycket man klarar av i arbetstid och daglig prestation. Arbetsuppgifterna anpassas efter varje individ utifrån förmåga och intresse. Meningsfulla arbetsuppgifter som gör att man växer som människa, social gemenskap, fasta rutiner, glädje, trygghet och stöd är viktiga ledord.

Vi är till för Er och vi vill ge Er vår bästa service på vårat sätt!

Med vänlig hälsning
Personalen i Hemlingbystugan

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2018-02-06