Vi har bytt webbplats och du besöker nu vår gamla webb. Viss aktuell information bor fortfarande här men om du söker efter information och inte blivit hänvisad hit ska du istället använda www.gavle.se. Om du har några frågor vänligen kontakta kundtjänst på 026-17 80 00.

Tips inför ditt val

Det är inte alltid lätt att veta vilken utförare av hemtjänst du kommer att trivas med. Här får du några tips så att du lättare kan hitta den utförare som passar bäst för just dig.

Jämför informationsbladen

Alla godkända utförare presenteras på ett eget informationsblad. Jämför vad de olika utförarna ger för information och löften. Fundera över vad som är viktigast för dig.

Kontakta utförarna

Du kan själv kontakta de olika utförarna och prata med dem. Fråga hur de jobbar och vad de tycker är viktigt i sin verksamhet. De flesta utförare har även egna hemsidor där det kan finnas mer information. Du hittar alla kontaktuppgifter till utförarna på deras informationsblad.

Tänk på att

  • Alla hemtjänstutförare arbetar inte i hela kommunen.På sidan Godkända utförare kan du se i vilka områden de olika utförarna erbjuder hemtjänst.
  • Vissa utförare kan bara ha ett visst antal kunder samtidligt. Om maxantalet är nått kan inte utföraren ta emot fler kunder just då.

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2018-01-16