Vi har bytt webbplats och du besöker nu vår gamla webb. Viss aktuell information bor fortfarande här men om du söker efter information och inte blivit hänvisad hit ska du istället använda www.gavle.se. Om du har några frågor vänligen kontakta kundtjänst på 026-17 80 00.

Familjecentral Sätra

Familjecentralen Sätra

Familjecentralen är en mötesplats för vuxna med barn.

Just nu 1-årsjubileum

Familjecentral Sätra firar 1-årsjubileum måndag 27 november kl 9-12. Vi bjuder på fika, sagoläsning med biblioteket och sångstund.

Det finns även möjlighet att träffa och ställa frågor till alla oss som jobbar, dvs mödrahälsovården, barnhälsovården, öppna förskolan och förebyggande socialtjänsten.

Varmt välkomna!  


 

Vi ska utveckla barnfamiljers nätverk och stärka dig i föräldrarollen genom föräldrastöd och pedagogisk verksamhet. Stödet är lättillgängligt och enkelt att få. Vi har samlat det mesta som barn 0-6 år, du som förälder eller du som blivande förälder behöver.

Verksamheten är frivillig, det är gratis att komma hit och vi riktar oss till Hälsocentral Sätras upptagningsområde. Här arbetar flera olika yrkeskategorier tillsammans för dig och ditt barns bästa.

Öppen förskola, Barnhälsovård, Mödrahälsovård och Förebyggande socialtjänst tillsammans under samma tak.

Här finns träffpunkten Öppna förskolan där du kan vara tillsammans med andra föräldrar och barn. Här finns Barnhälsovården för ditt barns hälsa, trygghet och utveckling. Här finns Mödrahälsovården som ger stöd till er som väntar barn. Här finns också Förebyggande socialtjänsten som erbjuder dig råd och stöd – någon att prata med, till exempel om familjeliv och föräldrarollen. Du kan även vara med i olika föräldragrupper och kurser

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-11-29