Vi har bytt webbplats och du besöker nu vår gamla webb. Viss aktuell information bor fortfarande här men om du söker efter information och inte blivit hänvisad hit ska du istället använda www.gavle.se. Om du har några frågor vänligen kontakta kundtjänst på 026-17 80 00.

Anhörigcenter

Personer som fikar i fåtöljer på Anhörigcenter. Anhörigcenter är en mötesplats för dig som är anhörig. Hos oss kan du få råd som underlättar vardagen, träffa andra i liknande situation eller bara koppla av en stund.

Anhörigcenter ligger centralt på Nygatan 9 i Gävle. Det kostar ingenting att besöka oss och våra medarbetare har tystnadsplikt. Både du och den du vårdar är välkomna att besöka Anhörigcenter.

Vårt mål är att vara ett Anhörigcenter där du får svar på just dina frågor och funderingar. Vårt stöd ska stärka dig som anhörig och bidra till ökad livskvalitet, gemenskap, kunskap och aktivitet.


Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2018-01-30

Vill du bli kontaktad av Anhörigcenter?

Fyll i vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Vi finns tillgängliga måndag-fredag kl. 11-17. Fyll i kontaktformlär