Vi har bytt webbplats och du besöker nu vår gamla webb. Viss aktuell information bor fortfarande här men om du söker efter information och inte blivit hänvisad hit ska du istället använda www.gavle.se. Om du har några frågor vänligen kontakta kundtjänst på 026-17 80 00.

Du är här: 

Flytta hit ditt företag

Funderar på att flytta din verksamhet till Gävle eller är nyfiken på vilken hjälp Gävle kan erbjuda till företag som flyttar hit?

I Gävle samverkar kommunen och fastighetsägarna i syfte att erbjuda bästa möjliga förutsättningar att hitta rätt plats för er verksamhet. Här tar vi hand om förfrågningar om mark och lokaler. Vi strävar efter att alltid hitta rätt alternativ för er oavsett om kommunen eller någon annan är fastighetsägare. När ni vet vilken lokalisering som är intressant hjälper vi förstås till med samordning för de kontakter ni behöver för att komma vidare med etableringen. Till exempel detaljplane- eller bygglovsfrågor, anslutningar till kraft, fiber, vatten och avlopp, tillstånd kring miljö, livsmedel eller alkoholservering. Vi hjälper också till med upplägg för rekrytering av arbetskraft, kontakter med företagar- och branschorganisationer samt företagarföreningar.

Vill du flytta hit ditt företag eller söker du lokal eller mark: kontakta Malin Vikerhagen på telefon 026-17 22 00 eller e-post: malin.vikerhagen@gavle.se

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-05-04