Vi har bytt webbplats och du besöker nu vår gamla webb. Viss aktuell information bor fortfarande här men om du söker efter information och inte blivit hänvisad hit ska du istället använda www.gavle.se. Om du har några frågor vänligen kontakta kundtjänst på 026-17 80 00.

Du är här: 

Lokaler och mark

Vy över Teknikparken

I Gävle samverkar kommunen och fastighetsägarna i syfte att erbjuda bästa möjliga förutsättningar att hitta rätt plats för er verksamhet. Här tar vi hand om förfrågningar om mark och lokaler. Vi strävar efter att alltid ha byggklar mark för olika ändamål.

Vi hjälper företag som vill flytta hit, befintliga företag som vill omlokalisera sig och nystartade företag. Samsynen och viljan mellan kommun och fastighetsägare att förenkla och utveckla information och de processer som möter företagen ser vi som en enorm styrka. Både för de som bestämt sig och för de som fortfarande befinner sig i beslutsprocessen under beaktande av alternativa orter.

En förfrågan resulterar i snabb inventering av lokaler och/eller mark.
Vi hjälper till med upplägg för rekrytering av arbetskraft, kontakter med företagar- och branschorganisationer samt företagarföreningar. Vi tar fram uppgifter om anslutningar till kraft, vatten och avlopp, fiber med mera.

Vi planerar och genomför etableringsbesök och är med i beslutsprocessen hela vägen fram till affär.

Lokaler eller mark: kontakta Johan Tunhult på telefon 026-17 80 15 eller e-post: johan.tunhult@gavle.se

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-02-10