Vi har bytt webbplats och du besöker nu vår gamla webb. Viss information bor fortfarande här men när du söker efter information ska du istället göra det på  www.gavle.se. Om du har några frågor vänligen kontakt kundtjänst på 026-17 80 00.

Fritidspedagog till Stigslund skola

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6 700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

På Stigslunds skola, får du möjlighet att arbeta i en kreativ miljö som kännetecknas av goda resultat, trivsel, trygghet och utvecklingsvilja! Vi arbetar aktivt med förebyggande och främjande arbete för att bibehålla en trygg miljö och god arbetsro på våra skolor. Stigslunds skola är en F-9 skola med ca 600 elever och ett sextiotal medarbetare.

Arbetsbeskrivning

I arbetet som lärare/fritidspedagog ansvarar du för utbildningen på fritidshemmet. Den undervisning du planerar för ska syfta till att stimulera elevernas utveckling och lärande samt erbjuda en meningsfull fritid. I arbetet ingår att systematisk dokumentera, följa upp och utveckla verksamheten. Du kommer även, några lektioner i veckan, att undervisa i skolan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill arbeta i en positiv miljö tillsammans med engagerade kollegor för att stödja våra elever på skolan i deras utveckling och lärande. Som fritidspedagog finns du naturligt med i verksamheten under hela skoldagen.

Vi vill att du som ska arbeta hos oss är behörig att ansvara för arbete i fritidshem. Du har dessutom legitimation för att undervisa i något ämne i grundskolans tidigare år. Du är bekväm med att arbeta med digitala redskap som ett naturligt verktyg i vardagsarbetet och är naturligtvis väl grundad i skolans styrdokument. Som en av alla vuxna på skolan med daglig kontakt med våra elever och vårdnadshavare, utgår vi från att du har god samarbetsförmåga, respektfullt bemötande och ett flexibelt förhållningssätt. Du ska vara beredd på att självständigt kunna undervisa våra elever i de ämnen där du innehar en lärarlegitimation.
Ingen erfarenhet krävs.

Fritidspedagogutbildning eller lärarutbildning med inriktning fritidshem.
Vi vill även att du:
- Har lätt för att samarbeta och kommunicera med elever, vårdnadshavare och kollegor.
- Kan omsätta modern pedagogisk teori i praktiskt arbete.
- Ha god kännedom om alla delar i läroplanen och kan omsätta till praktiskt arbete
- Kan arbeta både självständigt och i arbetslag.
- Har ett positivt förhållningssätt, vill utveckla dig själv som pedagog och även vara med och utveckla rektorsområdets fritidshemsavdelningar.
- Arbetar enligt värdegrunden i våra styrdokument.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tidsbegränsad anställning 2018-11-05 t o m 2019-06-30. Eventuell möjlighet till förlängning.
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansök senast: 2018-10-22
Referensnummer: UG 483/18
Sök jobbet här

Kontaktperson

Anna-Karin Wängman
Biträdande rektor
Telefon: 026-17 94 33
E-post: anna-karin.wangman@gavle.se

Fackliga företrädare

Lärarförbundet, Stefan Thunström
Telefon: 026-17 99 20

Lärarnas riksförbund, Linda Olsson
Telefon: 026-17 99 19

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2018-06-11

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun