Vi har bytt webbplats och du besöker nu vår gamla webb. Viss information bor fortfarande här men när du söker efter information ska du istället göra det på  www.gavle.se. Om du har några frågor vänligen kontakt kundtjänst på 026-17 80 00.

Grundskollärare i Ma/No Lillhagsskolan

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6 700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Arbetsbeskrivning

Lillhagsskolan 7-9 är en nyrenoverad högstadieskola i stadsdelen Bomhus. Skolan har cirka 370 elever och alla elever har från höstterminen egna ipads. Våra elever känner sig trygga och trivs bra i skolan. Lärare och elever är hos oss organiserade i arbetslag, och du som lärare är även delaktig i ämneslag tillsammans med kollegor som undervisar i samma ämnen som du.

Prioriterade mål läsåret 18/19 är inom Lillhagens rektorsområde:
Kunskap – Att höja måluppfyllelsen i samtliga klasser
Trygghet – Att höja skolklimatindex i samtliga klasser
Likvärdighet – Att skapa ett systematiskt kvalitetsarbete där samtliga verksamheter och medarbetare är delaktiga och ansvariga
Digitalisering – Att höja den digitala kompetensen hos samtliga medarbetare samt öka användningen av digitala lär- och hjälpmedel.

Inför vårterminen 2019 söker vi en lärare för undervisning i matematik och NO- ämnen.

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta undervisning med tillhörande förberedelser, planering och dokumentation, samt klassföreståndarskap och samarbete i de arbetslag och ämneslag du kommer vara del av.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i matematik/NO mot de högre åldrarna.
* Du har god pedagogisk förmåga och god kännedom om skolans styrdokument.
* Du är en tydlig ledare och vuxen förebild för eleverna
* Du kan samarbeta och skapa goda relationer i din dialog med elever, föräldrar och dina kollegor.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-01-07
Antal platser: 1
Varaktighet: Tillsvidare

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansök senast: 2018-10-19
Referensnummer: UG 459/18
Sök jobbet här

Kontaktperson

Agneta Owetz Bodin
Bitr.rektor Lillhagsskolan 7-9
Telefon: 026-179876

Fackliga företrädare

Lärarnas Riksförbund Linda Olsson
Telefon: 026-179919

Lärarförbundet, Stefan Thunström
Telefon: 026-17 99 20

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2018-06-11

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun