Vi har bytt webbplats och du besöker nu vår gamla webb. Viss information bor fortfarande här men när du söker efter information ska du istället göra det på  www.gavle.se. Om du har några frågor vänligen kontakt kundtjänst på 026-17 80 00.

Speciallärare till grundsärskolan på Lilla och Stora Sätraskolan

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.


Arbetsbeskrivning

På Lilla/Stora Sätraskolan som är 3-5 samt en 6-9-skola finns grundsärskola 1-6 och grundsärskola 7-9. I tjänsten ingår att undervisa i grundsärskolan åk 7-9. Du förväntas vara ansvarig för undervisningen i samarbete med kollegor i arbetslaget.

Kvalifikationer

Speciallärarexamen inriktning utvecklingsstörning med behörighet att undervisa i grundsärskolans ämnen, alternativt speciallärarexamen inriktning utvecklingsstörning med behörighet att undervisa i träningsskolans ämnesområden. Du får gärna vara utbildad Matte No-lärare i grunden.

Vi lägger stor vikt vid tidigare erfarenheter av att arbeta med ett eller flera av följande områden:
utvecklingsstörning
neuropsykiatriska funktionsnedsättningar
rörelsehinder
syn- eller hörselnedsättning


Vi vill också att du som söker:
Ska kunna arbeta både självständigt och i team
Har lätt för att kommunicera och samarbeta med elever, vårdnadshavare och kollegor
Arbetar enligt Gävle kommuns värdegrund

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom grundsärskolan och har kompetens inom TAKK samt inom andra alternativa kommunikationssätt. Du behöver ha goda IT-kunskaper eftersom det är en viktig del i undervisningen.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Snarast eller enligt överenskommelse

Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansök senast: 2018-10-23
Referensnummer: UG 486/18
Sök jobbet här

Kontaktperson

Jonas Larsson
Biträdande rektor
Telefon: 026-17 93 48
E-post: jonas.1.larsson@gavle.se

Facklig företrädare

Lärarförbundet, Stefan Thunström
Telefon: 026-17 99 20

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2018-06-11

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun