Vi har bytt webbplats och du besöker nu vår gamla webb. Viss information bor fortfarande här men när du söker efter information ska du istället göra det på  www.gavle.se. Om du har några frågor vänligen kontakt kundtjänst på 026-17 80 00.

Förskollärare till Grundsärskolan Ulvsäter

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6 700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Grundsärskolan i Gävle är ett eget rektorsområde. Vi finns förlagda på flera grundskolor. Verksamhet för träningsskola finns på Tallbo och Ulvsäterskolan.

Arbetsbeskrivning

Arbeta på träningsskola med arbetslaget samt utveckla den pedagogiska verksamheten i skolan och på fritids (viss medicinering kan förekomma).

Kvalifikationer

Förskollärarexamen med legitimation

Det är viktigt att du uppfyller följande:
• Kunskap i att använda tecken
• Saklig och strukturerad
• Arbetar enligt Gävle kommuns värdegrund

Vi lägger stor vikt vid tidigare erfarenheter av att arbeta med ett eller flera av följande områden: utvecklingsstörning, flerfunktionshinder, neuropsykiatriska funktionshinder, Rh, syn och hörsel. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom grundsärskolan och har kompetens inom TAKK och AKK, samt har erfarenhet av överlappande diagnoser, såsom ADHD, autism, med mera.

Vi ser gärna att du har goda IT-kunskaper, eftersom det är en viktig del i undervisningen. Vi är inne i en förändringsprocess så det är önskvärt att du som söker tycker om att arbeta med en vision som sträcker sig under en femårs period.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-01-02 Tjänsten tillsätts under förutsättningar att erforderliga beslut tas.
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansök senast: 2018-10-30
Referensnummer: UG 461/18
Sök jobbet här

Kontaktperson

Anette Janhans
Biträdande rektor
Telefon: 026 - 14 01 47
Mobil: 070 – 084 86 78

Fackliga företrädare

Lärarförbundet, Stefan Thunström
Telefon: 026-17 99 20

Lärarnas riksförbund, Linda Olsson
Telefon: 026-17 99 19

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2018-06-11

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun