Vi har bytt webbplats och du besöker nu vår gamla webb. Viss information bor fortfarande här men när du söker efter information ska du istället göra det på  www.gavle.se. Om du har några frågor vänligen kontakt kundtjänst på 026-17 80 00.

Omvårdnad Gävle söker Sjuksköterskor/Distriktssköterskor till hemsjukvården

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6 700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

Vi gör Gävle bättre för äldre och personer med funktionsnedsättning. Tillsammans med 2 200 arbetskamrater ger du stöd och omsorg i olika
livssituationer, det vi gör har betydelse för människor varje dag. Omvårdnad Gävle erbjuder framtidsyrken som både utmanar och utvecklar och du jobbar med sånt som är viktigt på riktigt.

Vi söker Dig som vill vara med och utveckla hemsjukvård inom Gävle kommun!

Inom hemsjukvården pågår ett projektarbete som benämns Hemvård.
I projektet Hemvård arbetar de olika yrkesprofessionerna (sjuksköterska, omvårdnadspersonal, arbetsterapeut, fysioterapeut/sjukgymnast, biståndshandläggare) för att utveckla det tvärprofessionella teamarbetet utifrån ett personcentrerat arbetssätt, där den enskilde personen är en självklar partner oftast tillsammans med sin närstående, i sin egen vård, behandling och omsorg.

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska arbetar du förebyggande för att främja den enskilde personens hälsa och välbefinnande. Du ansvarar för bedömningar, dokumentation och registrering i olika kvalitetsregister. I ditt dagliga arbete handleder du omvårdnadspersonal och i vissa perioder studenter.
Du inspirerar och motiverar omvårdnadspersonalen att ta ansvar för omvårdnadsarbetet och delegerade arbetsuppgifter och följer upp planerade och utförda insatser.

Som sjuksköterska har du ett stort ansvar i att bidra till att ständigt utveckla och förbättra verksamheten. Du arbetar alltid med individens behov i centrum. Vi söker dig som har mod och nyfikenhet att hantera nya situationer och arbetssätt.
Du kommer att arbeta på schema med dag, kväll och helgtjänstgöring

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska. Lämplig vidareutbildning för verksamheten och erfarenhet från liknande arbete är meriterande.
Du är positiv och vill vara med och utveckla verksamheten. Du bidrar till ett gott arbetsklimat. Du är flexibel och lyhörd för att snabbt kunna ta beslut utifrån den enskildes behov och önskemål. Du kan arbeta självständigt men har också god samarbetsförmåga.

Körkort och körvana från manuellt växlad bil är ett krav.

Kvalitet, bemötande och samarbete är de viktigaste framgångsfaktorerna i vår gemensamma värdegrund. För dig är det självklart att utgå från den i mötet med kunder, anhöriga och varandra.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Övrigt

Intervjuer kommer att ske löpande under rekryteringen.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansök senast: 2018-10-23
Referensnummer: OMV 35/18
Sök jobbet här

Kontaktperson

Lisa Hartung
Enhetschef
Telefon: 026-17 83 62

Fackliga företrädare

Eva Jonsson
Vårdförbundet
Telefon: 026-17 72 55

Maria Andersson
Vårdförbundet
Telefon: 026-17 90 70

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2018-06-11

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun