Vi har bytt webbplats och du besöker nu vår gamla webb. Viss information bor fortfarande här men när du söker efter information ska du istället göra det på  www.gavle.se. Om du har några frågor vänligen kontakt kundtjänst på 026-17 80 00.

Leg. sjuksköterska psykiatri sökes till område funktionsnedsättning

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6 700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

Vi gör Gävle bättre för äldre och personer med funktionsnedsättning. Tillsammans med 2 200 arbetskamrater ger du stöd och omsorg i olika
livssituationer, det vi gör har betydelse för människor varje dag. Omvårdnad Gävle erbjuder framtidsyrken som både utmanar och utvecklar och du jobbar med sånt som är viktigt på riktigt.

Vi söker nu en omvårdnadsansvarig sjuksköterska till området funktionsnedsättning. Inom funktionsnedsättning är vi en grupp på 8 sjuksköterskor som arbetar tillsammans med hälso- och sjukvård för patienter som bor på gruppboenden och serviceboenden för personer med funktionsnedsättning, inriktning socialpsykiatrin och LSS. Helhetsperspektivet på kund/patient är viktigt och att både se till deras somatiska välbefinnande som psykiska mående ser vi som självklart.

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska hos oss erbjuder vi dig ett flexibelt arbete, där du kommer att utföra ordinarie hälso-och sjukvårdsuppgifter, arbeta förebyggande för att främja patientens hälsa och välbefinnande och ha ett stort kund/patient fokus. Du ansvarar för bedömningar och dokumentation HSL. I ditt dagliga arbete handleder du omvårdnadspersonal, du inspirerar och motiverar till att ta ansvar för omvårdnadsarbetet och delegerade arbetsuppgifter samt följer upp planerade och utförda insatser. En viktig del är kvalitetsutveckling och samverkan med enhetschefen och andra yrkesgrupper, samverkansparter och kollegor.

Tjänsten är heltid, dagtid med beredskapstjänstgöring kvällar, vardagar och helg.

Kvalifikationer

Till enheten för personer med funktionsnedsättning söker vi nu leg. sjuksköterska, med vidareutbildning psykiatri, eller lång väl vitsordad erfarenhet från psykiatrisk vård. Våra enheter ligger utspridda i kommunen vilket förutsätter att du har körkort och körvana för manuellt växlad bil.
Vi söker dig som har mod och nyfikenhet att hantera nya situationer och arbetssätt. Du har stor förmåga att arbeta självständigt men samtidigt ser att samarbete och stöd till varandra är viktigt.
Kvalitet, bemötande och samarbete är de viktigaste framgångsfaktorerna i vår gemensamma värdegrund.
För dig är det självklart att utgå från den i mötet med kunder, anhöriga och varandra.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansök senast: 2018-10-31
Referensnummer: OMV 32/18
Sök jobbet här

Kontaktpersoner

Lena Johansson
Verksamhetschef Socialpsykiatri
Telefon: 026-17 81 18

Igor Durakovic
Leg. sjuksköterska
Telefon: 070-414 03 74

Fackliga företrädare

Eva Jonsson
Vårdförbundet
Telefon: 026-17 72 55

Maria Andersson
Vårdförbundet
Telefon: 026-17 90 70

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2018-06-11

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun