Vi har bytt webbplats och du besöker nu vår gamla webb. Viss information bor fortfarande här men när du söker efter information ska du istället göra det på  www.gavle.se. Om du har några frågor vänligen kontakt kundtjänst på 026-17 80 00.

Enhetschef till hemtjänsten

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6 700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

Vi gör Gävle bättre för äldre och personer med funktionsnedsättning. Tillsammans med 2 200 arbetskamrater ger du stöd och omsorg i olika
livssituationer, det vi gör har betydelse för människor varje dag. Omvårdnad Gävle erbjuder framtidsyrken som både utmanar och utvecklar och du jobbar med sånt som är viktigt på riktigt.


Arbetsbeskrivning

Vill du jobba med sånt som är viktigt på riktigt? Vi söker en enhetschef inom hemtjänsten, kom och Gör Gävle bättre med oss!

Som enhetschef inom hemtjänsten kommer du att leda en viktig och spännande verksamhet inom området ordinärt boende. Du har personal, budget och verksamhetsansvar och ingår i ett team med 8 andra enhetschefer samt rapporterar direkt till verksamhetschefen. Du kommer att leda en spännande verksamhet inom hemtjänsten och vi erbjuder dig ett mångsidigt, stimulerande och meningsfullt arbete.

I din roll arbetar du operativt och ditt ansvar som ledare blir med fokus på kunden att framgångsrikt leda, organisera och utveckla det dagliga arbetet. Det gör du genom att skapa goda förutsättningar för medarbetarna som i sin tur kan ge en god kvalitativ service där trivsel och arbetsglädje är en stor del. Du samverkar med både interna och externa kontakter. Vidare har du fullt verksamhetsansvar vilket innebär att du ansvarar för ekonomi, personal och arbetsmiljö. Du ansvarar för planering, styrning, ledning och utveckling av verksamheten utifrån politiskt satta mål och andra styrdokument och du rapporterar till verksamhetschefen och ingår i ledningsgruppen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom social omsorg/ hälso-och sjukvård eller annan högskoleutbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Du har arbetslivserfarenhet inom verksamhetsområdet och är en trygg och erfaren ledare med goda kunskaper inom ekonomi och personalfrågor. Det är meriterande om du har erfarenhet från att arbeta i en politiskt styrd organisation.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete vilket ställer krav på att du är flexibel, initiativtagande och snabbt kan ställa om och ta beslut utifrån kundens och verksamhetens behov.

Som ledare i vår verksamhet blir du en förebild och motiverar och entusiasmerar medarbetarna vilket innebär att du har förmågan att uppträda med ett aktivt ledarskap som är lyhört, empatiskt och inspirerande. Du kommunicerar och förmedlar information tydligt och enkelt och når framgång genom samsyn och samverkan, både internt och externt.

Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och har goda kunskaper i Officepaketet.

Kvalitet, bemötande och samarbete är de viktigaste framgångsfaktorerna i vår gemensamma värdegrund. För dig är det självklart att utgå från den i mötet med kunder, anhöriga och varandra.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1
Varaktighet: Tillsvidare

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansök senast: 2018-10-28
Referensnummer: OMV 38/18
Sök jobbet här

Kontaktperson

Helén Polmé
Verksamhetschef
Telefon: 026-17 96 75

Fackliga företrädare

Eva Jonsson
Vårdförbundet
Telefon: 026-17 72 55

Ann Hedbom
Vision
Telefon: 026-17 88 12

Anna Rosshagen
SACO
Mobil: 070-082 66 28

Anette Löfvenius
Kommunal Gävle
Telefon: 026-17 99 32

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2018-06-11

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun