Vi har bytt webbplats och du besöker nu vår gamla webb. Viss information bor fortfarande här men när du söker efter information ska du istället göra det på  www.gavle.se. Om du har några frågor vänligen kontakt kundtjänst på 026-17 80 00.

Lärare Introduktionsprogram till Polhemsskolan

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6 700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Polhemsskolan är Gävle största gymnasieskola i dagsläget med ca 1700 elever. Till höstterminen kommer det att finnas 10 nationella program, 5 introduktionsprogram och gymnasiesärskolan med 7 program. Skolan är indelad i 6 sektorer som leds av varsin biträdande rektor medan rektor har övergripande ansvar för verksamheten. På Polhemsskolan finns väl utvecklade arbetslag och ett omfattande kvalitetsarbete vars syfte är att öka elevernas måluppfyllelse.


Arbetsbeskrivning

Undervisa elever på introduktionsprogrammen i svenska som andraspråk och ev. andra ämnen Undervisning på nationella program kan förekomma. Medverka i arbetslag och ämneslag.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare i svenska som andraspråk och eller annat ämne för åk 7 9. Gymnasielärarbehörighet är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Här finns mer information om tjänsten

Ansökan

Ansök senast: 2018-10-21
Referensnummer: UG 484/18
Sök jobbet här

Kontaktperson

Anna Jerlinder Krüger
Biträdande rektor,Sek 6
Mobil: 026-179221
E-post: anna.jerlinder_kruger@gavle.se

Fackliga företrädare

Sofia Wennerström
Lärarnas Riksförbund
Telefon: 076-760 42 22

Tony Wärefors
Lärarförbundet
Telefon: 070-414 15 93

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2018-06-11

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun