Vi har bytt webbplats och du besöker nu vår gamla webb. Viss information bor fortfarande här men när du söker efter information ska du istället göra det på  www.gavle.se. Om du har några frågor vänligen kontakt kundtjänst på 026-17 80 00.

Lärare Franska åk 7-9, Nynässkolan

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6 700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Solängsskolan 7-9 har flyttat till Nynäsområdet och heter nu Nynässkolan. Vi är en centralt belägen högstadieskola, med drygt 350 elever och just nu bygger vi till och om för att kunna ta emot fler elever i moderna och fina lokaler. Här arbetar vi aktivt för trygghet, hög måluppfyllelse och framgång för varje elev. Vi söker nu en lärare i franska, i kombination med engelska och/eller andra ämnen då undervisningen i franska inte är på heltid.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att undervisa på högstadiet. I arbetsuppgifterna ingår även mentorskap/klassansvar samt arbetslagsarbete

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare med behörighet att undervisa på högstadiet i franska och engelska/annat ämne. Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning på högstadiet samt erfarenhet av språkutvecklande arbetssätt och digitaliserad undervisning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Förmåga och erfarenhet av att anpassa undervisningen till olika behov ser vi som viktigt.

Vi vill även att du;
- Har god kännedom om aktuella styrdokument
- Kan omsätta modern pedagogisk teori i praktiskt arbete
- Har lätt för att kommunicera och samarbeta med elever, föräldrar och kollegor
- Har ett förhållningssätt som överensstämmer med skolans och kommunens värdegrund

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansök senast: 2018-11-04
Referensnummer: UG 488/18
Sök jobbet här

Kontaktpersoner

Marianne Etholén Axlund
Biträdande rektor Nynässkolan
Telefon: 026-17 24 35
E-post: marieanne.etholen.axlund@gavle.se

Carina Dahlenlund
Biträdande rektor
Telefon: 026-17 22 87
E-post: carina.e.dahlenlund@gavle.se

Fackliga företrädare

Lärarförbundet, Stefan Thunström
Telefon: 026-17 99 20

Lärarnas Riksförbund Linda Olsson
Telefon: 026-17 99 19

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2018-06-11

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun