Vi har bytt webbplats och du besöker nu vår gamla webb. Viss information bor fortfarande här men när du söker efter information ska du istället göra det på  www.gavle.se. Om du har några frågor vänligen kontakt kundtjänst på 026-17 80 00.

Lärare åk 1–3, Ulvsäterskolan

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6 700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Sätra är ett mångkulturellt område och i våra skolor möts elever från olika kulturer och lär av varandra. Vi arbetar aktivt med våra prioriterade områden: Integration, trygghet & värdegrund, språk & kommunikation och kollegialt lärande. Till Ulvsäterskolan söker vi nu en lärare!

Arbetsbeskrivning

Arbete i åk 13 med delat klassansvar. Att ha klassansvar på Ulvsäterskolan innebär att man arbetar strukturerat i ett team med 2 klasser i samma årskurs. Eftersom vi är en skola med flera paralleller i varje årskurs är samplanering och sambedömning ett viktigt inslag i det kollegiala lärandet. Vi arbetar mycket med språket, både när det gäller SvA, språkstörning och ett språkutvecklande arbetssätt. Klasslärare samarbetar med speciallärare och SvA-lärare kring de inblandade klasserna. Som lärare i åk 1och 2 ingår man i ett projekt som heter El Sistema, ett projekt som pågått i tre år nu i höst och som främjar musik, drama och integration. Vi arbetar med trygghet, kollegialt lärande och bedömning som resulterar i höjda kunskapsresultat, för eleverna. Vi sätter alltid eleverna i fokus och hoppas att du blir en av oss i vårt team!

Kvalifikationer

Lärarexamen och legitimation för arbete i årskurs 1-3. Vi vill även att du:

- Har god kännedom om aktuella styrdokument
- Ska kunna omsätta modern pedagogisk teori i praktiskt arbete
- Vill utveckla dig som pedagog
- Är flexibel och lyhörd
- Har lätt för att kommunicera och samarbeta med barn, vårdnadshavare och kollegor
- Har ett förhållningssätt som stämmer överens med skolans och kommunens värdegrund

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansök senast: 2018-11-04
Referensnummer: UG 492/18
Sök jobbet här

Kontaktperson

Annelie Harrysson
Biträdande rektor Ulvsäterskolan
Telefon: 026-17 97 74

Fackliga företrädare

Lärarförbundet, Stefan Thunström
Telefon: 026-17 99 20

Lärarnas riksförbund, Linda Olsson
Telefon: 026-17 99 19

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2018-06-11

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun