Vi har bytt webbplats och du besöker nu vår gamla webb. Viss information bor fortfarande här men när du söker efter information ska du istället göra det på  www.gavle.se. Om du har några frågor vänligen kontakt kundtjänst på 026-17 80 00.

Medarbetare till hemtjänsten

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6 700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

Vi gör Gävle bättre för äldre och personer med funktionsnedsättning. Tillsammans med 2 200 arbetskamrater ger du stöd och omsorg i olika
livssituationer, det vi gör har betydelse för människor varje dag. Omvårdnad Gävle erbjuder framtidsyrken som både utmanar och utvecklar och du jobbar med sånt som är viktigt på riktigt.

Omvårdnad Gävles hemtjänst växer och vi söker dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet där vårt gemensamma mål är att främja högre personkontinuitet för våra kunder och där du kommer att vara delaktig i kundens planering.

Arbetsbeskrivning

Som medarbetare ger du stöd med värdighet och respekt för såväl integritet som självbestämmande. Alla möten med våra kunder ska präglas av värme och engagemang, människa till människa. Det innebär att ständigt arbeta med att skapa en god relation som har sin grund i förtroende, tillit och trygghet. Det innebär också att utifrån varje kunds vilja och förutsättningar ge stöd och struktur till ett bra och värdigt liv.

Att arbeta inom hemtjänsten innebär att du arbetar i våra kunders hem och utför de arbetsuppgifter som kunden är beviljad. T ex kan en dag innebära att du hjälper till med personlig hygien, måltider, sociala aktiviteter, inköp, städning och hjälp med mediciner. Vi arbetar utifrån ett personcentrerat arbetssätt.
I uppdraget ingår att ha kontaktmannaskap för flera kunder, i detta ingår även kontakt med anhöriga och andra samarbetspartner.
Vi förflyttar oss mellan kunderna genom att gå, cykla eller köra bil.
I Gävle kommun har vi 11 hemtjänstområden och du kommer att arbeta i något av dessa.

Kvalifikationer

Du har godkänd utbildning från vård- och omsorgsprogrammet eller en annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. I arbetet förs medicinsk och social dokumentation vilket innebär att du ska ha god förmåga att uttrycka dig i det svenska språket, samt god datavana då de arbetsverktyg vi använder är IT baserade. Du måste vara flexibel och lyhörd för att snabbt kunna läsa av och ta beslut vad det gäller kundernas behov och önskemål.
Körkort och körvana för manuellt växlad bil samt cykelvana är ett krav för att arbeta inom hemtjänsten.

Kvalitet, bemötande och samarbete är de viktigaste framgångsfaktorerna i vår gemensamma värdegrund.
För dig är det självklart att utgå från den i mötet med kunder, anhöriga och varandra.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid Heltid med möjlighet till deltid.
Antal platser: 20

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansök senast: 2018-10-31
Referensnummer: OMV 37/18
Sök jobbet här

Kontaktpersoner

Ingela Söderberg
Enhetschef
Telefon: 026-17 73 71

Malin Lööf
Enhetschef
Telefon: 026-17 90 86

Maria Karlsson
Enhetschef
Telefon: 026-17 89 56

Viktoria Persson
Verksamhetschef
Telefon: 026-17 91 03

Facklig företrädare

Anette Löfvenius
Kommunal Gävle
Telefon: 026-17 99 32

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2018-06-11

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun