Vi har bytt webbplats och du besöker nu vår gamla webb. Viss information bor fortfarande här men när du söker efter information ska du istället göra det på  www.gavle.se. Om du har några frågor vänligen kontakt kundtjänst på 026-17 80 00.

Sjuksköterskor till Vallongården och Furugården

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6 700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

Vi gör Gävle bättre för äldre och personer med funktionsnedsättning. Tillsammans med 2 200 arbetskamrater ger du stöd och omsorg i olika
livssituationer, det vi gör har betydelse för människor varje dag. Omvårdnad Gävle erbjuder framtidsyrken som både utmanar och utvecklar och du jobbar med sånt som är viktigt på riktigt.

Vi söker sjuksköterskor till vård och omsorgsboendena Vallongården på söder och Furugården i Valbo.

Vallongården har 96 lägenheter med både demens och somatisk inriktning. Här arbetar du med tre andra sjuksköterskekollegor för att tillsammans främja kundens hälsa och välbefinnande.

Furugården har 123 lägenheter med både demens och somatisk inriktning. Här arbetar du med fem andra sjuksköterskekollegor.

Som nyanställd i Omvårdnad Gävle ger vi dig goda förutsättningar för att växa i din yrkesprofession. Vi erbjuder dig ett handledarskap där du får stöttning, vägledning och kan fortsättas utvecklas som sjuksköterska ett av Sveriges viktigaste jobb! I övrigt erbjuds du fler olika förmåner såsom rätten till heltid, friskvårdsbidrag och möjlighet till att växla semesterdagstillägg mot ledig tid.

Arbetsbeskrivning

Trivs du med att arbeta både självständigt och i samarbete med andra yrkesroller inom vården? Det är bra, för vi söker dig med förmåga att inspirera och motivera ett team där ni tillsammans arbetar för en helhetssyn kring kunden. Som sjuksköterska inom Omvårdnad Gävle har du en betydande och framträdande roll som gör skillnad för kundens välbefinnande.

I din roll som omvårdnadsansvarig sjuksköterska arbetar du både självständigt och i team. Du är en del av teamets omvårdnadskompetens och handleder, inspirerar och motiverar till att ett gemensamt ansvar för omvårdnadsarbetet och delegerade arbetsuppgifter. Tillsammans samverkar och kompletterar ni varandra för ett gemensamt lärarande och beslutfattande.

Du arbetar förebyggande för att främja kundens hälsa och välbefinnande och ansvarar för medicinska bedömningar, dokumentation och registrering i olika kvalitetsregister. Vidare arbetar du med att planera, utföra och följa upp omvårdnadsinsatserna.

Du bidrar till att hög kvalité efterlevs och arbetar med att identifiera, leda, utvärdera och dokumentera systematiskt förbättringsarbete.

I ditt dagliga arbete kommunicerar du både med interna och externa kontakter på ett respektfullt, lyhört och empatiskt sätt. Vi arbetar med en helhetssyn kring kunden för att ge bästa möjliga vård, där har du din styrka.

Dina arbetstider är varierande och förlagd både till dag, kväll och helg. Du arbetar var femte eller var sjätte helg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Lämplig vidareutbildning inom området är meriterande. Erfarenhet inom vård- och omsorgsarbete är fördelaktigt, är denna erfarenhet inom offentlig sektor är även det meriterande.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete vilket ställer krav på att du är flexibel och snabbt kan ställa om och ta beslut utifrån kundens och verksamhetens behov. Du driver arbete på ett patientsäkert sätt och tar initiativ och ansvar för dina arbetsuppgifter.

Då du är länken till anhöriga är det viktigt att du har intresset och förmågan att skapa förtroendefulla relationer, både med interna och externa kontakter. Med en god samarbetsförmåga hanterar du arbetssituationer med ett gott omdöme och en hög integritet.

Då du ansvarar för omvårdnadskompetensen i teamarbetet vilket kräver att du ska kunna arbeta både självständigt och i team.

Utifrån att du kommer att arbeta med systematiskt förbättringsarbete har du ett kritiskt tänkande och reflekterar över befintliga rutiner och metoder utifrån ett helhetsperspektiv.

Du har god vana av IT-baserade journalsystem och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Du har körkort B och körvana från manuellt växlad bil.

Urvalsprocessen kommer att ske löpande under rekryteringen.

Kvalitet, bemötande och samarbete är de viktigaste framgångsfaktorerna i vår gemensamma värdegrund. För dig är det självklart att utgå från den i mötet med kunder, anhöriga och varandra.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid Sysselsättningsgrad utifrån önskemål
Antal platser: 2

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansök senast: 2018-11-01
Referensnummer: OMV 36/18
Sök jobbet här

Kontaktpersoner

Lena Carlsson
Verksamhetschef
Telefon: 026-17 98 47

Sarah Bydén
Verksamhetschef
Telefon: 026-17 90 22

Facklig företrädare

Eva Jonsson
Vårdförbundet
Telefon: 026-17 72 55

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2018-06-11

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun