Vi har bytt webbplats och du besöker nu vår gamla webb. Viss information bor fortfarande här men när du söker efter information ska du istället göra det på  www.gavle.se. Om du har några frågor vänligen kontakt kundtjänst på 026-17 80 00.

Sjuksköterskor till Omvårdnad Gävle

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6 700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

Vi gör Gävle bättre för äldre och personer med funktionsnedsättning. Tillsammans med 2 200 arbetskamrater ger du stöd och omsorg i olika
livssituationer, det vi gör har betydelse för människor varje dag. Omvårdnad Gävle erbjuder framtidsyrken som både utmanar och utvecklar och du jobbar med sånt som är viktigt på riktigt.

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska arbetar du förebyggande för att främja kundens hälsa och välbefinnande. Du arbetar med både planerade och akuta hälso- och sjukvårdsuppgifter. I ditt dagliga arbete handleder du omvårdnadspersonal och motiverar dem att ta ansvar för omvårdnadsarbetet samt delegerade arbetsuppgifter.

Vi erbjuder dig en stor möjlighet att utvecklas i din yrkesroll eftersom sjuksköterskan roll inom Omvårdnad Gävle innebär att du tar mycket ansvar och själv planerar ditt arbete. Du har mycket kontakt med övriga professioner som arbetar runt kunderna och även hälsocentralen. Därför är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och skapa nya relationer.

Vi söker sjuksköterskor till våra Vård- och omsorgsboenden, Hemsjukvården och Funktionsnedsättningsområdet. Våra arbetstider är dag, kväll och helg, beroende på verksamhet arbetar du ca var fjärde till var sjätte helg. Arbetstiden är förlagd främst till dagtid.

Vi har ett team som arbetar natt mot alla våra verksamhetsområden. Där är arbetstiden 20.15 - 07.15

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska.
Som person är du flexibel och har ett bra bemötande. Du kan arbeta självständigt samtidigt som du har enkelt för att samarbeta

Körkort och körvana är ett krav.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
rekrytering sker löpande
Antal platser: 5

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansök senast: 2018-12-31
Referensnummer: A809538
Sök jobbet här

Kontaktperson

Helen Hayball Sundman
Enhetschef
Telefon: 026-17 95 57

Facklig företrädare

Eva Jonsson
Vårdförbundet
Telefon: 026-17 72 55

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2018-06-11

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun