Vi har bytt webbplats och du besöker nu vår gamla webb. Viss information bor fortfarande här men när du söker efter information ska du istället göra det på  www.gavle.se. Om du har några frågor vänligen kontakt kundtjänst på 026-17 80 00.

Fritidspedagog, Porfyrskolan

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6 700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Porfyr är en särskild undervisningsgrupp inom autismspektrumstörning, 10 elever inom åk 1-9 samt fritids. Enhetens mål är att stärka eleverna både kunskapsmässigt och socialt för att ge möjlighet att nå både kunskapskraven i åk 9 och att kunna klara det vardagliga livet. Denna tjänst omfattar i huvudsak arbete på fritids, men det är en fördel om det finns behörighet att undervisa i ett eller flera ämnen.

Arbetsbeskrivning

Huvuduppgift är att arbeta med verksamheten i Porfyrs fritidshem. Om behörighet finns i ämnen kan ämnesundervisning också ingå i tjänsten. Tjänsten är en semestertjänst.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog. Vi ser gärna att du har behörighet att undervisa i ämnen. Du är ansvarsfull och har en förmåga att anpassa verksamheten utefter elevers behov. Det är viktigt att du är flexibel och kan samarbeta kring elevernas hela situation samt kan samarbeta och arbetar med fokus på enhetens mål. Vi vill även att du:
• Har god kännedom om aktuella styrdokument
• Ska kunna omsätta modern pedagogisk teori i praktiskt arbete
• Vill utveckla dig som pedagog
• Har lätt för att kommunicera och samarbeta med barn, föräldrar och kollegor
• Har ett förhållningssätt som stämmer överens med skolans och kommunens värdegrund

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansök senast: 2018-10-21
Referensnummer: UG 471/18
Sök jobbet här

Kontaktperson

Anna Ramberg
Biträdande rektor Lilla Sätraskolan
Telefon: 079-072 91 12

Fackliga företrädare

Lärarförbundet, Stefan Thunström
Telefon: 026-17 99 20

Lärarnas riksförbund, Linda Olsson
Telefon: 026-17 99 19

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2018-06-11

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun