Vi har bytt webbplats och du besöker nu vår gamla webb. Viss aktuell information bor fortfarande här men om du söker efter information och inte blivit hänvisad hit ska du istället använda www.gavle.se. Om du har några frågor vänligen kontakta kundtjänst på 026-17 80 00.

Du är här: 

Näringslivsfrukostar

Näringslivsfrukost Sex gånger om året bjuds lokala företag in av Gävle kommun för möten och mingel över en smaklig frukost.

Näringslivsfrukosten ger en möjlighet att ta del av aktuella händelser inom Gävles näringsliv, att knyta kontakter med andra företagare och diskutera näringslivsfrågor med lokala politiker på plats.

 • Näringslivsfrukost 31 januari

  Näringslivsfrukost 31 januari

  Följ med på årets första näringslivsfrukost. Inspirerande entreprenörskap, drivkrafter och engagemang var något som diskuterades.

 • Näringslivsfrukost 6 december

  Näringslivsfrukost 6 december

  Hur löser vi problemet med kompetensbristen? Hur ska vi våga rekrytera "annorlunda"? Under årets sista näringslivsfrukost i Gävle bjöds på inspirationsföredrag och diskussioner om framtidens arbetsmarknad.

 • Näringslivsfrukost 11 oktober

  Näringslivsfrukost 11 oktober

  Näringslivsklimat, vad är det? Under höstens andra näringslivsfrukost diskuterades frågan av minglande Gävleföretagare och inbjudna gäster på scenen.

 • Näringslivsfrukost 30 augusti

  Näringslivsfrukost 30 augusti

  Under höstens första näringslivsfrukost i Gävle kommun låg fokus på idrott och framförallt Gavlehov som invigs om två veckor. Vad kommer hallen att betyda för Gävle kommun som nu förfogar över Sveriges modernaste arena för inomhusidrott och evenemang?

 • Näringslivsfrukost 31 maj

  Näringslivsfrukost 31 maj

  Innan Näringlivsfrukosten gjorde ett sommaruppehåll fick gästerna nosa på Gävles smaker och dofter. Gävle kallade sig förr för Smakernas stad, något som kanske bleknade en aning med tiden. Men nu har en rad Gävleföretagare tagit tillbaka det igen, och den här frukosten gästades av flera av dem.

 • Näringslivsfrukost 5 april

  Näringslivsfrukost 5 april

  Under onsdagmorgonens näringslivsfrukost på Söders källa i Gävle pratades det om siffran 100 000 invånare. Vad händer med oss Gävlebor när vi nu bor i liten storstad? Dessutom fick "Posa" Serenius utmärkelsen Bra gjort för Gävle och firades det med att äta Gävle 100 000-tårta.

 • Näringslivsfrukost 1 februari

  Näringslivsfrukost 1 februari

  Årets första Näringslivsfrukost bjöd på ett späckat program med mirakelpulver, ultrarent vatten, men också en del modesnack med hållbarhet och miljö i botten. Utmärkelsen Bra gjort för Gävle gick till Jan och Maria Berglin för deras stornästa seriefigurer med Gävlelynne.

 • Näringslivsfrukost 7 december

  Näringslivsfrukost 7 december

  Årets sista Näringslivsfrukost lockade 200 Gävleföretagare till en timmes frukostmingel. På programmet den här gången fanns bland andra Jon Widegren, skaparen av Flippin´ Burgers, och Gasellföretaget WeWab. Och Bra gjort för Gävle gick till tre av Gävles ideella julklappshjälpare.

 • Näringslivsfrukost 18 oktober

  Näringslivsfrukost 18 oktober

  Det höstgrå vädret hindrade inte 150 Gävleföretagare att vara med på årets femte näringslivfrukost, där det bland annat pratades om Gävle kommuns Näringslivsprogram, Cosplay och glögg. Och Gävlebockens skapare fick en efterlängtad utmärkelse.

 • Näringslivsfrukost 31 augusti

  Näringslivsfrukost 31 augusti

  Höstens första Näringslivsfrukost stegade rakt ut på den internationella marknadens arena, med gästföretagare från Hälsingland som siktar utanför Sveriges gränser. Det pratades om Gävleföretagens potential att slå utomlands. Dessutom prisades personen bakom Gävles första Pride.

 • Näringslivsfrukost 8 juni

  Näringslivsfrukost 8 juni

  En härligt somrig stämning och ett fullmatat program. Under den sista av Gävle kommuns näringslivsfrukostar före sol, bad och semestrar pratades det bland annat om besöksnäringens roll som inkomstgenerator i våra trakter. Dessutom fick Gävles suraste gubbe komma upp på scenen och få en utmärkelse för allt bra han gjort för Gävle.

 • Näringslivsfrukost 13 april

  Näringslivsfrukost 13 april

  Rekordmånga kom på besök under årets andra näringslivsfrukost på Söders källa. Under en och en halv timme fick de dryga 200 besökarna mingla och binda nya kontakter under tiden de lärde sig om vikten av att nätverka och med hjälp av säljcoachen Johan Dhal om hur du får en positiv inställning till din situation.

 • Näringslivsfrukost 3 februari

  Näringslivsfrukost 3 februari

  På årets första näringslivsfrukost strålade 170 Gävleföretagare samman på Söders källa. Det blev mingel och samtal bland annat om vilka samhällsvinster som kan göras om näringslivet tar vara på de kompetenser som just nu kommer till Sverige från andra länder. Gävles nya näringslivschef Johan Tunhult och regionchef Eva Cooper på Företagarna presenterade sig också på scenen.

 • Näringslivsfrukost 4 november

  Näringslivsfrukost 4 november

  Drygt 130 företagare träffades på Söders källa för att umgås och prata om bland annat företagsklimatet i Gävle. Magnus Kangas från BillerudKorsnäs bjöd på juice och berättade samtidigt att man är världsledande i sitt arbete med just tetraprodukter.

 • Näringslivsfrukost 2 september

  Näringslivsfrukost 2 september

  Hur kan du växla upp ditt företag så att det blir tillgängligt internationellt? Det var en av frågorna som diskuterades på senaste näringslivsfrukosten. Cirka 170 företagare fyllde Söders Källa där norske investeraren Stig Erlend berättade om stadsdelen de vill bygga på Gavlehov. Även Furuviksparken berättade om rekordsommaren de haft och Centralbageriets 100 år som familjeföretag uppmärksammades.

  Nästa frukost kör vi den 4 november.

 • Näringslivsfrukost 2 juni

  Näringslivsfrukost 2 juni

  Det var ett intensivt sorl i lokalen när 140 företagare åt frukost tillsammans på Söders Källa. Marwa Karim hyllades för sin blogg kring mobbing, Lotta Pettersson inhyste hopp om förbättrat företagsklimat och Sandviken och Gävle har bildat en ny evenemangs-allians. Se de filmade intervjuerna här!

 • Näringslivsfrukost 1 april

  Näringslivsfrukost 1 april

  Fullsatt på Söders källa vid första näringslivsfrukosten.
  När Gävles företagare bjöds in till morgonmingel den 1 april, kom 112 företagare. Se intervjuerna med företagare som berättade om sitt företagande och kommunalråd Jörgen Edsvik (S).

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2018-01-31