Vi har bytt webbplats och du besöker nu vår gamla webb. Viss aktuell information bor fortfarande här men om du söker efter information och inte blivit hänvisad hit ska du istället använda www.gavle.se. Om du har några frågor vänligen kontakta kundtjänst på 026-17 80 00.

Du är här: 

Gävles näringsliv

Gävle inlopp

Välkommen till Gävles spännande näringsliv. Gävle är en fantastisk stad med oanade möjligheter och här verkar runt 7000 företag i olika storlekar och inom alla branscher.

Det finns många fördelar med Gävle, allt från närheten till Arlanda och Stockholm till att vara krysset mellan E4:an och E16. Dessutom har vi Gävle Hamn som är hjärtat för import och export på ostkusten. Gävle är ett logistiknav för samordning av fartyg, tåg, bilar, container och kombitrafik. Vårt arbetsmarknadsområde går dessutom långt utanför kommunens gränser, med tillgång till kompetenser som trivs i denna del av Gästrikland, Gävleborg och Sverige.

Vill du veta mer om Gävle eller om du inte hittar det du söker, tveka inte att kontakta oss.

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-11-08

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Är du företagare och vill ha information och inbjudningar via e-post från Näringslivsenheten? Anmäl dig till nyhetsbrevet här

Kompetenscentrum Gävle

Kompetenscentrum Gävle är ett samverkansforum som syftar till att utveckla och stärka kompetensförsörjningen i Gävle. Läs mer här