Vi har bytt webbplats och du besöker nu vår gamla webb. Viss information bor fortfarande här men när du söker efter information ska du istället göra det på  www.gavle.se. Om du har några frågor vänligen kontakt kundtjänst på 026-17 80 00.

Du är här:

Sofia Nohrstedt blir ny kulturchef i Gävle kommun

Sofia Nohrstedt
12 februari 2018 - Nyhet

Foto: Olle Nohrstedt

Sofia Nohrstedt, kultur- och fritidschef i Tierp kommun, tillträder som chef för kulturavdelningen inom Kultur & fritid Gävle kommun den 1 juni 2018. Sofia har en lång erfarenhet från olika roller och organisationer inom kulturområdet: som dansare och koreograf inom det fria kulturlivet, som regional konsulent inom dansområdet och som chef i kommunal kultur- och fritidsverksamhet.

-Vi är mycket glada att rekrytera Sofia till Gävle. Rollen som chef för kulturavdelningen kräver förståelse för kulturlivet i bred bemärkelse bland annat kulturskola, fritidsgårdar, kulturstöd och konst. Sofia har arbetat med alla delar och har dessutom en gedigen chefserfarenhet, säger Kajsa Ravin, förvaltningschef Kultur & fritid Gävle kommun.
- Det ska bli mycket spännande att få arbeta med att utveckla kulturlivet i Gävle, en kommun som växer och tänker stort kring framtiden, säger Sofia Nohrstedt om sin nya tjänst.

Sofia Nohrstedt bor i Gävle.

Tipsa andra om den här sidan