Vi har bytt webbplats och du besöker nu vår gamla webb. Viss aktuell information bor fortfarande här men om du söker efter information och inte blivit hänvisad hit ska du istället använda www.gavle.se. Om du har några frågor vänligen kontakta kundtjänst på 026-17 80 00.

Du är här: 

Gävle får ny webbplats - på samma adress

9 februari 2018 - Nyhet

Från och med den 16 februari kommer du till en helt ny webbplats när du går till gavle.se.

- Två års jobb har landat i en webb byggd för våra besökare med deras behov i första rummet. Det blir en webb med service som huvudändamål, men också med inspiration och delaktighet som viktiga delar, säger Johan Adolfsson, kommunikationschef.

Fokus i den nya webben ligger på att ge service till Gävle kommuns invånare. Det innebär nytt utseende, ny struktur, nya funktioner och anpassade sätt att kommunicera med besökarna.

- Vi har byggt en webbplats där man lätt ska hitta det man söker och att man ska ha nytta av den informationen man hittar, säger Johan Adolfsson, kommunikationschef.

Jobbet med att bygga den nya webben har pågått under de senaste två åren.

- När vi utvecklar våra digitala arbetstjänst och tjänster där vi interagerar med Gävleborna bidrar det till att de känner mer förtroende för våra verksamheter, kan påverka och engagera sig mer samt ges bättre service och information , Helene Åkerlind, kommunalråd (L).

Webbplatsen kommer även efter den 16 februari att vara under uppbyggnad därför finns också en tydlig återkopplingsfunktion där besökaren kan ge feedback på sidan.

Tipsa andra om den här sidan