Vi har bytt webbplats och du besöker nu vår gamla webb. Viss aktuell information bor fortfarande här men om du söker efter information och inte blivit hänvisad hit ska du istället använda www.gavle.se. Om du har några frågor vänligen kontakta kundtjänst på 026-17 80 00.

Du är här: 

Information om förändringar och störningar i driften inom Gävle kommunkoncern

Nyheter, förändringar och avbrott som är aktuella inom Gävle kommunkoncern publiceras på varje verksamhets egen sida.

Gävle energi

Gävle energi är gävleregionens eget energibolag. Här finns information om planerade och akuta avbrott på el-, fjärrvärme och bredbandsnät. Det kan till exempel röra sig om elavbrott på grund av träd som fallit ned på ledningar eller planerade avbrott i fjärrvärmen som innebär att kunder blir utan värme och varmvatten under en tid.

Gästrike vatten

Gästrike vatten AB är ett driftbolag för Gävle Vatten AB, som förser Gävle, Valbo, Hedesunda, Furuvik, Hamrånge och Axmarby med dricksvatten. Dessutom tar de hand om avloppsvattnet och renar det.  

Gavlefastigheter

Gavlefastigheter äger och förvaltar fastigheter för både näringsliv och för kommunala verksamheter. I fastighetsbeståndet hittar du allt från förskolor och kulturbyggnader till industri- och näringslokaler. På deras egen sida kan du läsa om bland annat driftstörningar och renoveringar av skolor och äldreboenden.

Gästrike Räddningstjänst

Gästrike Räddningstjänst ansvarar för räddningstjänsten i fem kommuner; Gävle, Sandviken, Ockelbo, Hofors och Älvkarleby kommuner. Larm som inkommit till Gästrike Räddningstjänst, till exempel brandlarm eller larm om bilolyckor, presenteras på deras sida.

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2016-08-26