Hitta/resa till Gävle

Aktiviteterna och evenemangen under Å-Draget i Gävle genomförs inom promenadavstånd i de centrala delarna i staden längs Gavleån, som rinner ett stenkast från Gävles resecentrum. Till Gävle går tåg och bussar från hela Sverige. Inom Gävle åker du enkelt med Stadsbussarna.

Läs mer om att resa till och i Gävle på Gävles officiella besöksguide på nätet, visitgavle.se. Där hittar du mer om Gävle, evenemang och aktiviteter och du kan boka boende och biljetter till aktuella evenemang. Där finns också information om Gävle Turistcenter som gärna svara på dina frågor om Gävle.

Kommer du med husvagn eller husbil finns det ställplatser centralt beläget intill Gavleån, vid Södra Skeppsbron i höjd med Brodingatan. Ett annat alternativ är Hemlingbyberget, ett rekreationsområde med friluftskänsla och vacker utsikt över Gävle stad någon minut från stadskärnan. I Hemlingby finns också service i form av enklare restaurang och tillgång till färskvatten och WC under restaurangens öppettider. På visitgavle hittar du mer information om ställplatserna och dess specifikationer. Där kan du även hitta båt- och gästhamnar i Gävle.